Διάφανο Black, ύφασμα για Ρολοκουρτίνα

μερικής συσκότισης, με το τετραγωνικό μέτρο
Έκπτωση 10%
από 30εκ.
από 30εκ.
D7500900
Παλιά τιμή: 30.00  
27.00
Κερδίζετε: 3.00 (10%)
+
προσθήκη στα αγαπημένα

Πληροφορίες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Με απλή διάφανη ύφανση συμβάλει στη άριστη ορατότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας προς τα έξω και στη μεγάλη διάχυση του φυσικού φωτισμού στον εσωτερικό σας χώρο δημιουργώντας μια ευχάριστη φυσική ατμόσφαιρα. Ανήκει στην κατηγορία υφασμάτων μερικής συσκότισης και το μέγιστο φάρδος του είναι 2.40m. Όλα τα υφάσματά μας διακρίνονται για την υψηλή ανθεκτικότητά τους στο χρόνο αλλά και στον ήλιο και τα χρώματά τους είναι ανεξίτηλα. Το φάρδος του υφάσματος θα είναι κατά 3,5cm μικρότερο από το μήκος του μηχανισμού ρόλερ.

Όλοι οι μηχανισμοί ρόλερ μπορούν να μπουν με πλάτη αλουμινίου για ευκολότερη τοποθέτηση ή μέσα σε box αλουμινίου για καλαίσθητο αποτέλεσμα. Αποφύγετε την τοποθέτηση του ρόλερ κοντά στο τζάμι εάν έχετε ανοιγόμενο παράθυρο ή πόρτα. Η τιμή της ρολοκουρτίνας υπολογίζεται ανά τετραγωνικό μέτρο με ελάχιστη χρέωση το 1 τετραγωνικό. Στην τιμή συμπεριλαμβάνετε το ύφασμα, ο μηχανισμός που θα επιλέξετε, η αλυσίδα (χειριστήριο) καθώς και τα εξαρτήματα στήριξης, βίδες και ούπα. Τα εξαρτήματα στήριξης είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε τοίχο ή οροφή. Δείτε αναλυτικά τις οδηγίες τοποθέτησης εδώ.

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ:
μερικής συσκότισης
Availability:
Παράδοση από 1 έως 3 ημέρες
MPN:
D7500900

TIPS

Το χρώμα του υφάσματος στην φωτογραφία ενδέχεται να έχει μία μικρή απόκλιση λόγω διαφορετικής ποιότητας κάθε οθόνης. Τα υφάσματα μερικής συσκότισης κατά την διάρκεια της ημέρας όταν εκτίθενται στον ήλιο αλλάζουν απόχρωσή σε σχέση με τις υπόλοιπες ώρες που υπάρχει σκιά ή νυχτώνει. Εύκολοι λεκέδες μπορούν να καθαριστούν με ένα νωπό λευκό πανί, σκουπίζοντας απαλά την περιοχή σε συνδυασμό με ένα ήπιο απορρυπαντικό.